Akcia Dobrá Voda

Akcia sa konala 17.4.2005

Zoznam účastníkov:
Hovorka Peter, Budoš Ján, Unger Michal, Golier Juraj, Ilavská Božena, Nádaský Jozef, Herceg Pavol, Kraic Ľuboš, Michalec Jozef, Naništa Igor, Nováková Anna, Surovčík Dušan, Ševčík Milan, Trnka František

Na úvod sezóny sme zvolili trasu 60 km dlhú. Trnava (resp. Piešťany) Dobrá Voda a späť. Stretnutie pri kostole a reštaurácii v dedine cca okolo 11:00 vyšlo podľa plánu. Počasie bolo príjemné, jarné (8-18°C), polojasno až zamračené, občasné prehánky optimálna aprílová pohoda. Po nevyhnutnom zvítaní sa priateľov a známych, diskusii, občerstvení a fotení nastalo delenie pelotónu (cca 20 účastníkov) na partie podľa výkonnosti, smeru, bydliska a časového limitu trasy. Prvá skupina zvolila smer Brezová-Jablonica-Cerová-Buková. Druhá skupina smer Jablonica-Suchánka-Dobrá Voda-Trnava a ďalšie skupiny mali vlastné trasy s cieľom v Zelenči, Vrbovom, Hornej Strede, Piešťanoch a v Bíňovciach.

I napriek niekoľkým tradičným defektom, ulomenej oske na zadnom kolese každý prišiel do večera domov. Bol to vcelku vydarený úvod cyklosezóny s priaznivým počasím a slušnou účasťou cyklistov.

Peter Hovorka