Jašter 15.4.

Za MKCK sa akcie zúčastnili: I. Naništa, M. Unger, P. Hovorka, J. Budoš, K. Lavor, P. Vrábel, M. Šuga, J. Benedikovič, P. Herceg, M. Nižnanský, V. Naď, J. Golier, L. Slaný, A. Nováková, J. Kliha, O. Stríž, I. Matkovčík, J. Nádaský, J. Poláček, D. Surovčík, H. Gurinová, P. Škoda, V. Oravec, V. Putera, Ľ. Kraic, J. Michalec, E. Kraicová,

Hostia: M. Valovičová, Denis Vrábel, V. Jelačič + kamarát, M. Škumát + 4 cykloklub Hrnčiarovce.

Tak konečne nastal čas oficiálne otvoriť novú cyklosezónu. Počasie bolo vcelku vľúdne a tak pomerne početná skupinka cyklistov sa vybrala na prvú cyklotúru na Jašter.

Trnavská skupinka sa po krátkom stretnutí pri parkovisku pri amfiteátri vydáva na trasu smerom Malženice, Trakovice a Hlohovec… Teplota cca 15 °C je celku prijateľná, tak si užívame v pohode jarné bicyklovanie.

Cca okolo obeda prichádzame na Jašter. Stretávame sa tu aj so skupinkou z Piešťan. Sme radi, že sme sa konečne mohli spolu stretnúť po dlhej zime aj na bicykloch. Je už čas aj na obed, tak využívame miestnu ponuku jedál. Popri občerstvovaní plánujeme a dolaďujeme trasy, ktoré nás tento rok čakajú. Skúšame nový dres, ktorý priniesol Paľo Herceg, zahlasujeme Jurovi Golierovi definitívne počty záujemcov o akciu Okolo Tatier. Je toho po tej zime veľa, čo by sme mali prebrať, ale niečo si musíme nechať aj nabudúce na Dobrej Vode.

Po obligátnom fotení sa pomaly rozchádzame každý smerom k svojmu domovu. Domov prichádzame všetci v poriadku spokojní, že sme si dobre zabicyklovali.

Naništa a Kraic