Akcia Zoch.chata-Vysoká

Akcia sa konala 2.10.2005

Zoznam účastníkov:
Herceg Paľo, Naništa Igor, Michalec Jozef, Ján Budoš, Kraic Ľuboš, Marek Nižňanský s manželkou

Pri celkom peknom jesennom počasí sme sa v Trnave na parkovisku pri Amfiku stretli štyria: Kraic, Naništa, Michalec a Budoš.

Voľným ľahkým tepom sme sa vydali na bicykloch smerom na Modru. Na križovatke pred Modrou nás už čakal Paľo Herceg a Marek Nižňanský s manželkou. Práve bol čas dozrievania hrozien a aj príjemných vecí s tým spojených, no ale my sa vydávame inou cestou, cestou do kopca, do prírody. Asi 5-kilometrové stúpanie nás dovedie na Zochovu chatu, miesta nášho štartu na pešiu etapu. Nechávame si bicykle u chatára v blízkej šope, aby sme sa mohli vydať na trasu. Jeden člen (Lubo Kraic) je nevhodne obutý, tak na trasu nejde a zbytok dňa strávi bicyklovaním po miestnych okresných cestách (jeho chyba). My ostatní sa vydávame na pešiu túru hore na druhý najvyšší vrchol Malých Karpát-Vysokú. Príroda je v peknom jesennom šate, je čo obdivovať a tak sa ani nenazdáme a sme hore. Obdivujeme pekné výhľady do ďaleka.

Po krátkom odpočinutí si sa vydávame na spiatočnú cestu na Zochovú chatu, kde akciu patrične zhodnotíme a poberieme sa domov, každý svojim smerom.

Naništa Igor a Kraic Ľuboš