Akcia Dobrá Voda

Za slnečného, teplého, jarného počasia (cca 18 °C) sa 23.4.2006  na Dobrej Vode pri reštike cca o 12:00 hod stretli členovia aj sympatizanti MKCK v tomto zložení:

Naništa I.-ved.akcie,Surovčík D, Hovorka P, Nižňanský M, Unger M, Vrábel P, Trnka F, Ješko D, Stríž O, Naď V, Kušnier l, Bielková Z, Kraicová E, Kraic Ľ, Herceg P, Benedikovič J, Oravec V s manželkou, Golier J, Golier A, Nádaský J, Ševčík M, Kliha J, lIavská B, Nováková A, Michalec J, Kubeková A, Novosedlík J, Červenková M. a mnohí ďalší. Celkovo sa zapísalo v prezenčke z akcie spolu: 33 cykloturistov, čo je slušná účasť!!!

Po zvítaní sa skupín z rôznych smerov a občerstvení sa, nasledovala diskusia: k účasti na OKOLO TATIER 06, NZC Jasenie 06, výber PRESENTU pre Karpaty Tour 06, klubová šatka MKCK a iné viac či menej závažné veci o.i aj záujem o členstvo v MKCK prejavili: p.Gabalec M. Poláček J. a Červenková M.

Po prediskutovaní uvedených aktivít sa partia potrhala na „skupinky“ podľa výkonnosti, smerovania a záujmov na všetky smery.

Naništa Igor