Akcia Dobrá Voda

Dobrá Voda 25.4.2010

Zoznam členov na tejto akcii :
J. Michalec, K. Lavor, M. Śevčík, J. Nádaský, F. Trnka, M. Babišík, Ľ. Kraic, E. Kraicová, P. Hovorka, I. Naništa, V. Oravec, V. Putera, D. Surovčík, V. Naď, O. Stríž, Ľ. Slaný, F. Krajčovič, A. Nováková, B. Ilavská, T. Ilavská, J. Antal, M. Śuga, J. Poláček, P. Herceg

Druhá plánovaná cykloakcia (hoci posunutá o týždeň neskôr) asi lámala všetky doterajšie rekordy čo sa týka účasti. Na prezenčnú listinu sa podpísalo 54 cyklistov, z toho bolo 24 členov nášho klubu. Za veľmi pekného počasia a takmer bez vetra sa z rôznych strán nášho kraja zhŕkli ako kŕdeľ vysmädnutých vtákov dňa 25.4.2010 o 12.00 hod. pri reštaurácii na Dobrej Vode skupinky cyklistov a cyklistiek z nášho klubu a tiež našich fanúšikov a iných priateľov cyklistiky. Dokonca nás prišiel pozrieť a povzbudiť hoci na barlách aj veľký maród J.Michalec.

Pri pivku a pizze sme si odskúšali nové dresy, ktoré nám priniesla na odskúšanie Božka Ilavská. Mnohí sme sa po zimnej prestávke stretli prvý krát, tak bolo o čom hovoriť, dokonca strieľalo aj šampanské -T.Ilavská si pripomenula narodeniny. Po hodinke a niečo sme sa rozpŕchli opäť rôzne skupinky rôznymi smermi, nabrali kurz domovina trochu zrelaxovať unavené svaly.

Tie jarné začiatky bývajú ťažšie. Ďakujem ako garant tejto akcie všetkým účastníkom tejto akcie a teším sa na ďalšie stretnutia na bicykli .

P.Herceg