Akcia Posádka 24.9.

Posádka 24.9.2011

Za MKCK sa akcie zúčastnili: Ľ. Kraic, E. Kraicová, J. Benedikovič, P. Hovorka, J. Poláček, S. Studený, D. Pollák, A. Masaryková, V. Putera, V. Oravec

Táto akcia je organizovaná ako malé stretnutie členov klubu a priateľov hostiteľa a zároveň garanta akcie Dana Polláka na jeho chalupe v obci Posádka. Na túto akciu máme spoločné stretnutie Piešťancov a Trnavákov v Hlohovci pred kostolom.

Počasie sa ukázalo ako priam na objednávku: gýčovo modrá obloha, pokojný vetrík a príjemná teplota. Preto si väčšina zúčastnených zvolila svoju osobitú príjazdovú trasu, aby si každý vychutnal po ceste to, čo ho momentálne lákalo.

U Dana Polláka sa všetci stretávame okolo jednej hodiny popoludní, kde v príjemnom prostredí debatujeme o všeličom možnom, koštujeme burčiak z okolitých pivníc, zajedáme slanými pagáčikmi a opekanými špekáčikmi od hostiteľky Aničky. Keďže na tento deň pripadá práve meno Ľuboš, tak máme o jednu oslavu naviac. (Zase som o rok starší).

Čas plynie veľmi rýchlo a tak nastal čas rozlúčky, hoci sa nám veľmi nechce. A tak sa poberáme zase každý svojim smerom. Piešťanci (cestári) po ceste a (trekári) popri Váhu do Hlohovca a ďalej do Piešťan. Trnaváci spoja cyklistiku s akrobaciou a skrátia si cestu prechodom cez Váh po plynovodovom moste na druhú stranu do Zeleníc.

Domov sa všetci dostaneme v pohode a včas a hlavne za svetla.

V zastúpení garanta Ľuboš Kraic