Akcia Stretnutie na Dobrej Vode

Zápis z prvého tohtoročného  stretnutia cyklistov MKCK a ich fanúšikov na D.Vode – 25.4.2021

No konečne nám vláda dovolila sa stretávať aj mimo okres a tak hneď prvý víkend sme si dohodli stretnutie na Dobrej Vode. Síce o týždeň neskôr ako sme mali  v našom pláne cykloakcií na tento rok, ale o to radostnejšie.

Niektorí sme sa celý rok nevideli, nebicyklovali spolu. Tá hnusná pandémia Covid -19 nám všetkým zmenila život, naše plány a uväznila nás v lockdowne.

Ale to malé rekreačné stredisko Pod Mariášom sa v nedeľu na obed zmenilo na ostrovček pozitívnej deviácie. Toľko úprimnej radosti zo stretnutia mnohých som už dlho, dlho nevidel. Tešili sme sa zo seba ako malé deti.

Stretli sa tu skupinky cyklistov zo všetkých smerov, z Piešťan a Vrbového, veľká partia z Trnavy, niektorí to odklonili cez Prekážku na D. Vodu, spolu nás bolo takmer  40 cyklistov. Nielen z nášho klubu, ale aj fanúšikov.

Dobrá nálada, vychladené pivko a  celkom priaznivé počasie (až na ten vietor) boli vymodlené bonusy na dnešný deň. Po dvoch príjemných hodinách sme znovu nasadli na naše tátoše a všetkými smermi sa rozbehli domov s dobrým pocitom pekného dňa.

Akcie sa za MKCK zúčastnili: P. Herceg, E. a Ľ. Kraicoví, D. Fáziková, M. Farkašovská, J. Lukačovičová, J. Budoš, H. Gurínová, J. Poláček, A, Kučerová, D. Surovčík, M. Nižnanský, Ľ. Rosa, J. Golier, B. Polocík, V. Trajlínek, P. Julíny, J. Ščibravý, R. Miklošík, I. Buc, M. Šuga, J. Benedikovič, M. Babišík a B. Ilavská.

Ako hostia: M. Modrovský, H. Rosová, B. Golierová, J. Chudý, R, Chlpek, F. Martinus, M. Malinová, L. a S. Macejkoví, V. a M. Miklošovičoví.

Paľo Herceg