Dobrá Voda 17.4.

Akcia Dobrá Voda 17.4.2011

Za MKCK sa zúčastnili: P. Herceg, I.Naništa, Ľ.Kraic, E.Kraicová, P.Hovorka, D.Fáziková, M.Nižnanský, A.Nováková, S.Studený, M. Babišík, V.Oravec, M.Unger, V.Putera, J.Poláček, J.Nádaský, D.Ješko, J.Michalec, P.Vrábel, I.Matkovčík, M.Ševčík, H.Gurínová, V.Naď, M.Šuga, J.Benedikovič, B.Ilavská, K. Lavor, O. Stríž, Ľ. Slaný, M. Novák.

Hostia: J.Hergottová, M.Valovičová, Ľ.Ondrejkovič, D.Kraic, A. Oravcová, E. Nižnanská, M. Harčarík, J. Bilčík, M. Kupčík, D. Kontína.

Ako druhá v poradí z nášho kalendára cykloakcií bola naplánovaná stretávka členov (a priaznivcov) nášho cykloklubu na D. Vode. Hoci nebola prekonaná účasť z minulého roku – podľa zápisu v prezenčke tam bolo 39 cyklistov – aj tak to veľmi teší, že nie sme iba pasívni vyznávači bicykla, že sa radi stretávame a jazdíme v skupinách, či už podľa cieľa, či kondície.

Tak to bolo aj tento rok, počasie pekné, slnečné, žiadny fučiak ako pred týždňom na Jašteri, Štartovali sme z rôznych smerov: z Trnavy, z Piešťan, z Prekážky a ešte inak, rôzne, individuálne. Okolo obeda sme sa zrazili v miestnej krčme a porozprávali.

Tí hladnejší si pochutili na pizze, smädnejší na pive, dohodli sme sa na farbách tričiek pre mužov a ženy a vymýšľali cyklotrasy: kto s kým a kadiaľ pôjde naspäť.

No a po dvoch hod. sme sa rozpŕchli po skupinkách na všetky svetové strany: Jedni cez Suchánku a Prekážku do Trnavy, iní cez Hradište pod Vrátnom a pod.

Celý deň sme mohli obdivovať už pomerne prebudenú jarnú prírodu; po cestách a dedinkách zakvitnuté ovocné stromy, kríky, v lese záružlie močiarne, vyrastajúci medvedí cesnak.

Domov sme došli plní dojmov a s predsavzatím, že o dva týždne sa určite znovu stretneme na ďalšej cykloakcie, tento krát na Bradle.

P. Herceg