Akcia Jašter 13.4.

Akcie sa za MKCK zúčastnili: M.Ševčík, J.Budoš, M.Golier, J.Golier, I.Matkovčík, D.Surovčík, Ľ.Kraic, J.Poláček, M.Babišík, D.Fáziková, M.Nižnanský, J.Benedikovič, P.Herceg, D.Polák, A.Masaryková, V.Putera, V.Oravec, P.Hovorka, P.Vrábel, A.Nováková, H.Gurínová, E.Kraicová, J.Michalec, R.Machová, B.Ilavská, K.Lavor a M.Unger.

Aho hostia: M.Líška, I.Kubiš, I.Šikula, P.Áč, V.Mikesková, I.Ondrášková, Magulová, Chromeková, Kulíšek, Švančarová, D.Vrábel, J.Kalina, M.Valovičová, J.Miklovič, H.Miklovičová, D.Janus a M.Babišík.

Po dlhej zimnej prestávke sme opäť vyrazili na cesty. Počasie ráno bolo ešte obstojné cca 10 st.C a polojasno. Na štarte pri bráne amfiteátra v Trnave sme sa stretli cca 2 desiatky cyklistov(-tiek).

Pelotón posilnili priatelia z cykloklubu Hrnčiarovce (a dvaja z partie „Rýchle šípy z Trnavy). Po zvítaní a tradičnom fotení sme nabrali smer Kopánka letisko Malženice – Trakovice (krátka prestávka na občerstvenie) Hlohovec – Jašter.

Tu sa stretávame tesne pred 12.hod so skupinou od Piešťan ktorú posilnili členovia(-ky) KST Bezovec. Po spoločnom sviatočnom nedeľňajšom cykloobede sa rozprávame o plánoch do nového r.2014. Niektorí už upresňujú detaily cyklozájazdu do Port Grimaud, ktorý sa už nezadržateľne blíži (23.5.2014) a ďalších zaujíma aké vesty budeme objednávať do výbavy pre r. 2014…

Čas rýchlo letí a tak ešte urobíme spoločné fotky účastníkov jazdy. Rozdelíme sa tak opäť na skupinky na cestu domov a tešíme sa na ďalšiu túru po Veľkonočných sviatkoch na Dobrú Vodu.

Igor Naništa