Akcia Dobrá Voda 27.4.

Akcie sa za MKCK zúčastnili: P.Škoda D.Fáziková, Milka.a Ľubo Kraicoví, J.Hergottová, K.Lavor, H.Gurínová, R.Machová, I.Matkovčík, V.Naď, J.Benedikovič, J.Antal, V.Oravec, V.Putera, J.Poláček, A.Nováková, B.Ilavská, P.Hovorka, J.Nádasky, M.Šuga, M.Unger, J. Golier a P.Herceg

Ako hostia: manželia Mária a Vladimír Černí, A.Silberhorn, P.Áč, J.Kalina, E. Antalová, S. Macejka a Š.Škoda.

Po dvoch týždňoch od nášho prvého cyklostretnutia v tomto roku na Jašteri sme sa zbehli na Dobrej Vode na pravé poludnie skoro v tej istej zostave ako predtým.

Spolu aj s priaznivcami nášho klubu sme zaplnili terasu reštaurácie. Prišli sme sem po skupinkách z rôznych smerov: od Trnavy, od Piešťan, od Hlohovca…Pri dobrej pizze a pivku sme upresnili najbližšie plánované cykloakcie.

V pláne si bolo vybrať aj palety reflexných cykloviest, ktoré priniesla na ukážku B.Ilavská, no nie každému sa všetko páčilo, tak padlo rozhodnutie, že ešte počkáme na novú ponuku, ktorá bude v najbližších dňoch od firmy NYNA .

Po takmer dvoch hodinách spoločnej radosti zo stretnutia a po skupinovej fotografie sme sa v skupinkách a rôznymi cestami vrátili naspäť domov.

P.Herceg