Rozbehy

Akcia sa konala 10.6.2007

Počasie veľmi pekné, účasť až prekvapivo bohatá – 18 cyklistov-tiek, tempo primerané aj s povinnými prestávkami- veterné elektrárne na Rozbehoch, hrad Korlátko, dedina Prievaly, vodná nádrž Buková, rekreač. stredisko Jahodník.

Chcem poďakovať všetkým zúčastneným, ale najmä trojici z Piešťan, ktorí to mali najdlhšie (manželia Oravcoví a V.Putera). Ešte musím spomenúť Petra Hovorku, ktorý prišiel do Trnavy ráno na štart na bicykli, aby sa ospravedlnil, že má návštevu z cudziny a preto sa akcii nezúčastní – pekné športové gesto. No a jeden z členov nášho klubu – Mišo Unger, ktorý sa už nemohol dočkať tejto akcie tak na ňu vyrazil už v sobotu a celú ju absolvoval pričom roztavil zadný ráfik aj s plášťom. Príčinu tohto javu si nevedel vysvetliť, ale my skúsenejší vieme, čo zanedbal- občas sa so železnou pravidelnosťou treba zachladiť vychladeným mokom zvaným Topvar, a nie chrúmať celou cestou mrkvu- tá patrí zajacom.

Zoznam účastníkov- P. Herceg, V. Putera, manželia Oravcoví, J. Nádaský, M. Ševčík, I. Matkovčík, J. Michalec s dcérou Jankou, A. Kubeková, Ľ. Kraic, O. Striž, M. Harčárik s M. Červenkovou, bratia Škodovci, a A. Nováková s priateľkou Andreou.

Paľo Herceg